Brændeovne – en central del af hjemmet

Vinteren nærmer sig og dermed behovet for varmekilder. Varmekilder fungerer sjældent som en integreret del af boligindretningen, hvilket egentlig er en skam, da de i høj grad bringer et element af hygge, som visuelt kan spille sammen med resten af boligen. Flere boligejere og arkitekter bør se nærmere på fordelene med en brændeovn, da det både kan fungere som en integreret varmekilde i hjemmet. Hvorfor ikke bringe noget mere hygge ind i de danske hjem og samtidig spare på øvrige mere miljøskadelige varmekilder? Hygge går jo aldrig af mode!

Brændeovnen bringer hyggen

brændeovn

Med en brændeovn er du sikker på at holde varmen til vinter og samtidig få hyggen ved åben ild. Der er noget helt særligt og fascinerede ved åben ild, som skaber en utrolig dynamik i ethvert hjem. Det er hyggeligt og samtidig betagende smukt. De fleste kan nok drømme sig væk til en kold snevejrsdag i December, hvor man sidder foran brændeovnen med en kop varm kakao og et tæppe. Det bliver ikke meget mere hyggeligt end det. Brændeovne kan således blive en integreret del af hjemmet, som samler familien i de kolde vintermåneder. 

Elegant og tidsløst design hos Dansk Varmeservice

Hos Dansk Varmeservice forhandler de BioLine kombiovn, som er markedets eneste brændeovn til både træpiller brænde samt den elegante brændeovn fra Calimax. Begge brændeovne passer ind i ethvert hjem med deres gedigne og tidsløse design. Med brændeovnen fra BioLine opnår man en stor fleksibilitet, da du bestemmer, hvorvidt du vil fyre med træpiller, briketter eller brænde. Træpiller er typisk den billigste form for varme og med en BioLine kombiovn samt Calimax brændeovn, kan du udnytte energien i træpiller optimalt, hvilket er til glæde for miljøet. Ved køb af en BioLine Kombiovn behøver du ikke opgive hyggen ved rigtigt brænde.