Let affaldshåndtering med affaldscontainere eller big bags

Affaldhåndtering

Trænger boligen eller haven til en renovering vil det kræve en masse nye materialer. Men før du kan begynde at bygge noget nyt op, skal der sandsynligvis rives en masse gammelt ned. Dette kan hurtigt give store bunker af affald og ofte mere end man regner med. Det kan derfor være en god ide at være forberedt på store mængder skrald, så du er klar til at håndtere det bedst muligt. Her er leje af affaldscontainere populært, men også big bags er begyndt at vinde frem som et let alternativ til affaldshåndtering.

Affaldscontainere

Affaldscontainere er en af de populære metoder til håndtere store mængder affald. Dette gælder især ved store renoveringsprojekter. Ved store projekter vil der højst sandsynlig være tale om store materialer der skal smides ud og håndteres.

Her er affaldscontainere den bedste løsning. Containerene er ofte meget store og utrolig rummelige, hvilket gør dem ideelle til store og besværlige stykker affald i form af byggematerialer eller andet der måtte fylde meget.

Fordelen ved at leje en container er ikke til at tage fejl af. Fremfor at køre frem og tilbage med skrald i en trailer, vil du nemt kunne samle affald henover de mange dage et projekt vil vare. Herefter kan det hele let blive kørt væk på en gang.

Big bags

En anden metode som stadig bliver mere populært er de såkaldte big bags eller junkbags. I modsætningen til containere, er big bags ikke lavet til store stykker affald. Fordelen ved bigbags ligger i hvor let håndterlige de kan være under et renoveringsprojekt.

Står man med et projekt hvor der vil blive dannet en masse mindre stykker affald, er bigbags en foretrukken løsning for mange. Med flere big bags kan du placere dem forskellige steder i boligen hvor du arbejder og dermed ikke gå langt når der skal smides småt materiale ud.

Med big bags sikrer du altså at få den mest effektive affaldhåndtering til mindre stykker affald og dermed spare værdifuld tid der kan bruges på at få projektet færdigt. Derudover gør big bags det nemt at sortere affaldet hensigtsmæssigt i forhold til at skåne miljøet. Ved at sortere sit affald i forskellige sække vil det være nemmere at smide ud de rigtige steder på genbrugsstationerne, så de forskellige ting kan blive genbrugt.

Let afhentning

Fordelen ved at leje en container eller købe big bags er også, at man nemt kan bestille afhentning til begge ting. Ved at betale sig fra afhentning kan man sparer endnu mere tid og besvær. Ved afhentning vil der blive sørget for transport samt sortering af de mange tons affald. De private skraldemænd vil også sørge for at rydde eventuelle rester op der ligger omkring afhentningsstedet så du selv slipper for at bruge tid på dette.