Oplev Italiens smukke arkitektur

Italien er Europas ældste turistland, og det med god grund. Der er mange fantastiske oplevelser der venter på en. Italien er kendt for deres gode mad og behagelige klima, men gemmer også mange arkitektoniske vidundere.

Rejsen til Rom

Alle veje fører til Rom, lyder et gammel ordsprog. Og selvom Rom ikke længere er verdens midtpunkt, er der stadig massere af grunde til at besøge byen. Rom er en utrolig smuk by, og indeholder mange imponerende bygningsværker. Mest berømt af alle er vel Colosseum, som er et efterladenskab fra romerrigets højdepunkt. Colosseum blev bl.a. brugt til de nu så berømte gladiatorkampe. Peterskirken er bestemt også et besøg værd. Kirken i sig selv er utrolig imponerende, og tager vejret fra de fleste. Har du stadig vejret, kan du tage de 551 trappetrin op i kirketårnet, og nyde den helt fantastiske udsigt.

Rom har meget mere at byde på, og det kan sagtens betale sig bare at tage en spadseretur rundt i byen. Meget af den smukke arkitektur ligger bare i det almindelige gadebillede.

Oplev også naturen

Udover den flotte arkitektur byder Italien også på en skøn natur. Den flotte natur findes i hele landet, men specielt Sicilien er kendt for dens smukke landskab. Sicilien er for livsnyderne, dem der sætter pris på en god vin og det italienske køkken. Tempoet på øen er meget mageligt, og der er ikke det store jag. Der er tid til at sætte pris på de mange små byer, med små tætte blomstrede gader. Sicilien er det gammeldags Italien, menneskene hernede er glade for at vise deres provins frem til besøgene, og det får hurtigt en meget afslappet stemning frem.

Rejse til Sicilien

KiplingTravel arrangerer rejser til øen, og sørger for at du oplever kulturen, som den opleves bedst. KiplingTravel har gjort en dyd ud af, at finde små lokale agriturismo som du kan overnatte på. De små lokale Inn´s giver en autentisk følelse, og viser dig det “rigtige” Italien. Du slipper udenom masseturismen, og oplever kun originale steder med hyggelig atmosfære.

Du kan læse mere om rejser til Rom, Sicilien og hele Italien på KiplingTravels hjemmeside.