Alpha Security

Varesikring fra Alpha Security

Er din butik opdateret og beskyttet mod butikstyveri? Med alarmsystemer og varesikring fra Alpha Security kan du overlade sikkerheden på dine varer i trygge hænder. Alpha Security tilbyder komplette elektroniske løsninger mod butikstyveri, så du kan koncentrere dig fuldt ud om varetagelsen af din forretning.

Alpha Security har bl.a. specialiseret sig indenfor varesikring i detailhandlen og har kæmpe erfaring med effektive løsninger i alt fra varesikring til videoovervågning af alle forretningstyper. Derudover får man markedets bedste service gennem Alpha Security, hvor man får både konsulentbesøg med en fyldestgørende analyse af din virksomheds behov for varesikring, samt installation og vejledning af alle dine alarmsystemer ganske gratis.

Alpha Security leverer markedets bedste produkter og alle sikkerhedsløsninger tager udgangspunkt i grundige analyser og behovsdækning for at finde den helt rigtige teknologi til den enkelte kunde. Alle løsninger er derfor skræddersyede til din forretning så du får den optimale varesikring.

Alpha Security

Hvilken type varesikring skal jeg vælge?

Alpha Security tilbyder flere forskellige løsninger indenfor varesikring. De komplette og varierede alarmsystemer giver dig mere ro og overskud i hverdagen. Alpha Security tilbyder følgende varesikringsløsninger:

Varesikring

  • Alarmantenner
  • Alarmbrikker
  • Alarmetiketter 
  • Punktsikring
  • Safere
  • Øvrigt udstyr

Concept Tag – verdens stærkeste alarmbrik

Alpha Security kan også tilbyde markedets måske mest innovative varesikring. Concept Tag er verdens første alarmbrik, som ikke kan brydes op. Det betyder at dine varer er langt bedre sikret mod tyveri og har i tidligere tilfælde halveret forretningers svind. Derfor kan det anbefales at bruge Concept Tag som din næste løsning indenfor varesikring.

Concept Tag, som er et nyudviklet koncept og den nyeste type af varesikring, har været under udvikling i syv år og er allerede fuldt patentbeskyttet. I dag bliver langt de fleste almindelige alarmbrikker åbnet med enten magnet eller krog. Det er tyvene udmærket klar over, og de kan i mange tilfælde åbne de velkendte alarmbrikker hurtigere end butikspersonalet.
Alpha Security kan da også stolt præsentere varen, som årelang samarbejdspartner med amerikanske DesignerTag, der sammen har produceret denne fuldstændigt ubrydelige varesikring. Concept Tag kan kun åbnes hvis man har det specieltudviklede afinstalleringssystem.

Concept Tag - Alpha Security

Reducér svind i din forretning med op til 66%

Concept Tag har igennem tests over en periode på 18 måneder halveret svindet for den europæiske sportskæde JD Sports, og andre butikker har oplevet at mindske deres svind med helt op til 66% efter implementeringen af denne nye type varesikring. I alle tests var butikkerne gået fra de traditionelle alarmbrikker til Concept Tag.

En halvering af svindet kan for nogle butiksindehavere være den forskel der gør, at deres forretning giver overskud eller ej. Derfor fortjener investeringen i denne varesikring en anbefaling og de fleste butikker vil have tjent investeringen hjem allerede i løbet af det første år. Fremover kan de se frem til ekstra penge på bundlinjen.

Concept Tag fungerer sammen med de fleste almindelige teknologier på markedet, derfor slipper man også for at skifte alarmstandere i alle butikker. Faktisk er det kun selve alarmbrikken der udskiftes og det er derfor utroligt nemt at skifte over til den nye, bedre og sikrere Concept Tag-varesikring.